Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Vagyonosodási vizsgálat rejtett titkai!

Hogyan tudsz eredményesen felkészülni a NAV által végzett vagyonosodási vizsgálatra?

 
 

Rólam

A sors kegyéből az életem úgy alakult, hogy munkával töltött eddigi életemből csak az első 2 év nem szólt az ellenőrzésről. A fennmaradó időben mindig ellenőrzéssel foglalkoztam.

Kerestem az utamat, kerestem a helyemet az életben. Minden általam betöltött munkakörben, pozícióban valami hiányzott az életemből. Nem tudtam, hogy mi az. Soha nem tudtam megfogalmazni. Mindaddig megmaradt ez az érzésem, amíg az APEH-ban betöltött revizori pozíciómból ki nem léptem, önállóvá nem váltam és meg nem nyertem az első csatámat a volt kollegáimmal szemben. Megéreztem azt, hogy milyen az amikor az ügyfél válláról leveszem azt a súlyos terhet ami számára az ellenőrzéssel jár, megéreztem azt hogy milyen amikor az ügyfél fellélegzik, amikor boldog és elégedett mosollyal mond hálás köszönetet amiért megmentettem a vállalkozását, a vállalkozása vagyonát, a családja legfőbb jövedelem forrását, az eddigi élete munkáját. Megelégedettséget és büszkeséget éreztem, mert mint utolsó mentsvárként hozzám fordult ügyfelemnek azt tudtam szolgáltatni amire vágyott, szakmai biztonságot, kiszámíthatóságot, lelki nyugalmat és sikeres befejezést.Hála töltött el, mert ekkor láttam meg életem korábbi küzdelmeinek értelmét és miértjét.

Szolgálni az ügyfeleimet.

Ekkor döbbentem rá arra, hogy mit is akarok valójában, hogy mire is készültem fel, mire is készítettem fel magam az évek alatt tudatosan, vagy tudat alatt.

A megfogalmazott küldetésem, hogy segítsem és megvédjem az ügyfeleimet, a vállalkozásokat az adóellenőrzések buktatóitól és azok hátrányos hatásaitól.

Mindig is adóellenőrzéssel foglalkoztam, most is az a fő feladatom.

A „hobbim” és a munkám az adóellenőrzés volt. Ezzel foglalkoztam, foglalkozom, és fogok foglalkozni.

Mindig is szolid háttérbe húzódó személy voltam. A számaim azonban önmagukért beszélnek.

  • Több mint 2.200 db adóvizsgálat tapasztalatával rendelkezem.
  • Az állam szolgálatában álló revizorként mintegy 1,5 milliárd adó megállapításában vettem részt.
  • Az ügyfeleim érdekeinek a védelme során ennek eddig mintegy a felét sikerült megmentenem.

Szakmai pályafutásom során először kiskereskedelmi ellenőrzéssel, járulék ellenőrzéssel majd adóellenőrzéssel foglalkoztam. Oktattam revizorokat az adóhivatal keretein belül. Mérlegképes könyvelői képzésen a hallgatókat bevezettem az adózás és az ellenőrzés rejtelmeibe. Cégtulajdonosoknak és cégvezetőknek zártkörű oktatás keretében ismertettem az adóellenőrzés őket érintő kérdéseit és megoldásait.

Szegeden a JATE-n végeztem gazdasági mérnöki karon, több középfokú adózást érintő végzettség (TB ügyintéző, adó ügyintéző, EU pályázatíró referens, adótanácsadó) megszerzése után, az elérhető legmagasabb szakmai képzésen okleveles ellenőrzési adószakértői végzettséget szereztem. Majd hiányolva az ezirányú végzettségemet okleveles nemzetközi adószakértői végzettséget is szereztem. Az ellenőrzések és a próbarevíziók során szinte minden végzettségemet hasznosítom is.

Hogy a folyamatos tanulmányaimat nehogy megszakítsam elkezdtem a Pongor Juhász Attila üzleti coaching képzéseire járni. Ekkor tudatosult bennem, derült ki számomra az, hogy az oktatással, a megelőzéssel sokkal nagyobb és ütősebb eredményt tudunk elérni mint az utólagos tűzoltással. Ekkor kezdtem el foglalkozni, pontosítva innentől épült be a tevékenységeinkbe a próbarevízió és az átvilágítás lehetősége.

Megvédte a cégeink 10 év alatt teremtett vagyonát. – Egy 38 éves ipari szolgáltató és kereskedő cégcsoport tulajdonosa.

Vagyonosodási vizsgálat rejtett titkai!

Hogyan tudsz eredményesen felkészülni a NAV által végzett vagyonosodási vizsgálatra?

 
 
Mobile version: Enabled